Presentem el projecte: Ningú dormint al carrer a Gràcia [dimecres 18 de maig a les 17h a La Violeta]

Apreciats companys, companyes i entitats, 

Ens dirigim a vosaltres per presentar-vos i demanar-vos suport per un projecte que estem desenvolupant a la Vila de Gràcia des de la Taula Comunitària BiB (Benestar i Barri).

El projecte que s’està impulsant és “Ningú dormint al carrer a Gràcia”. Es tracta d’un projecte en xarxa en el que actualment hi participem les següents entitats: Centre Heura, Fundació Arrels, Ajuntament BCN, Àrees Bàsiques de Salut del Districte, Grup de Salut de Gràcia i Associació Veïnal Passeig Sant Joan.

Aquest projecte té com objectiu general elaborar un “Pla de districte per persones sense llar i aconseguir que ningú dormi al carrer al nostre Districte”, que segons els últims recomptes oscil·len entre 28-40 persones. Això comporta descentralitzar els serveis que tenen aquestes persones (que siguin de districte i no de ciutat com són actualment), habilitar espais petits on passar la nit de manera segura, obrir centres de dia on descansar i fer ús de serveis bàsics, augmentar els serveis de dutxa i de consigna i garantir àpats calents…

Al grup impulsor ens agradaria explicar-vos el projecte i les necessitats d’espais, i a tal fi us convidem a una reunió conjunta el dimecres 18 de maig a les 17h a La Violeta (sala Pissarra)

Esperem la vostra assistència i us demanem que feu difusió de l’acte entre les persones dels vostres grups.

Atentament, 

Grup de Salut Vila de Gràcia

En nom i representació del grup impulsor del Projecte “Ningú dormint al carrer a Gràcia”

Consulta l’Informe: VIURE AL CARRER AL DISTRICTE DE GRÀCIA 2021

Presentació del projecte: Ningú dormint al carrer a Gràcia