[Article a l’Independent] Persones sense llar a Gràcia

Som moltes les que no volem que a Gràcia s’expulsin les persones per raons econòmiques, les que volem ser una vila plural i diversa. I dins aquesta diversitat volem que les persones sense llar hi trobin el seu espai d’acollida. Durant aquestes darreres setmanes hem estat llegint a l’Independent com el Rebost solidari ha augmentat de forma severa la
demanda d’aliments, que l’Ajuntament ha arribat a un acord amb el propietari de la Residència Erasmus del carrer Torrent de l’Olla, ara que no hi ha turisme, perquè una part de l’espai es pugui utilitzar per donar aixopluc a 90 persones sense llar, que Gràcia Cap on vas recolza que les casetes del carrer Encarnació es destinin a habitatges dotacionals públics […]

Pots llegir l’article complert clicant en aquest enllaç

Article a l’Independent del 12/03/2021