Campanya de reclamació – Pensions 2012

Des de algunes entitats, associacions i la FAVB  s’està organitzant campanyes de reclamació per la revalorització de les pensions de l’any 2012 que, segons la Llei General de la Seguretat Social, pertoca aplicar per l’augment anual de l’Índex de Preus al Consum (IPC).

En data 30 de novembre de 2012 el govern espanyol va aprovar un R-Decret  que deixa sense efecte questa revalorització per els anys 2012 i 2013 de les pensions contributives (jubilació, incapacitació, viudetat i orfandat).

La nostra associació participa en aquesta campanya que vol ser un primer pas per a continuar, un cop s’acabi, lluitant per la defensa del sistema públic de pensions que el projecte de reforma de les pensions que estan discutint en el parlament espanyol vol destruir.

Una reforma que no només afecta les pensions actuals sinó també ho farà a les futures.

L’Associació hem acordat que a partir d’ara els dilluns, de 18,30 a 21 h., farem permanències a La Violeta, on podem informar-vos d’aquesta campanya de reclamacions.

Us agrairem féu difusió a tota persona que penseu pugui estar interessada.